Pagalbos vaikui centras

Grįžti prie kitų naujienų

Nauja muzikos užsiėmimų specialistė Adelė
30/11/2023

Kviečiame į muzikos užsiėmimus su naująja specialiste Adele – psichologijos ir pedagogikos studente bei seniausio Lietuvos folkloro ansamblio „Ratilio“ nare, šokio mylėtoja ir skaute.

„Labas, esu Adelė, kviečiu į muzikos užsiėmimus, kuriuose kartu dainuosime, grosime, šoksime ir tokiu būdu mokysimės atpažinti, priimti bei valdyti savo emocijas bei jausmus. Kviečiu jungtis į šią emocijų pažinimo kelionę ir kartu kūrybingai keliauti link geresnės emocinės sveikatos.“

Plačiau apie muzikos užsiėmimus: Muzikos dėka vaikai patiria teigiamas emocijas, sėkmingai atskleidžia savo gabumus, ima labiau pasitikėti savimi ir teigiamai save vertinti. Kai muzikinė kūrybinė veikla teikia džiaugsmo, vaikai išmoksta pasirinkti naujus elgesio būdus ir kitomis gyvenimo situacijomis. Muzikos užsiėmimai yra labai svarbūs vaikams, turintiems emocijų ar elgesio sutrikimų, patiriantiems mokymosi ar bendravimo sunkumų.

Šių užsiėmimų metu užtikrinamas psichologinis saugumas, kad bendravimas būtų visavertis, kad vaikai galėtų išreikšti slopinamus jausmus, išlaisvinti susikaupusią vidinę įtampą, išspręsti vidinius konfliktus. Pagalbos vaikui centro organizuojami muzikos užsiėmimai grindžiama suvokimu, kad kiekvienas žmogus reaguoja į muziką ir geba kurti muzikinius ryšius, muzikiniai gabumai ar muzikinis pasirengimas tam nėra būtini.

Užsiėmimų kainų ieškokite čia, o į užsiėmimus užsiregistruoti galite čia.